Saturday, November 3, 2012

Tabbouleh




Tabbouleh
タブレ





Recipe
Serving for 2
二人分
Ingredients
材料


1 1/2 cups parsley / パセリ……2 カップ
1/4 cup mint / ミント……1/3 カップ
2 spring onions / 細ネギ……2本
2 tomatoes / トマト……2個
1/2 cup mid-sized bulgur wheat / ブルガー小麦……125ml
1/4 cup lemon juice / レモン果汁……大さじ4
1 pinch cinnamon / シナモン……ひとつまみ
1 pinch clove / クローブ……ひとつまみ
1 pinch nutmeg / ナツメグ……ひとつまみ 
2  1/2 tbsps olive oil / オリーブオイル……大さじ2 1/2
Salt and pepper to taste / 塩こしょう……少々


Rinse bulgur wheat 2-3 times, and soak it in hot water to soften.

ブルガー小麦を数回洗い、お湯につけてやわらかくなるまで戻す。

Chop tomatoes and green onions,  mince parsley and mint. In a bowl, put soaked bulgur wheat, and add other ingredients together. Toss well, and before serving, let cool in fridge for at least two hours.

トマトと細ネギを細かく切り、パセリとミントをみじん切りにする。ボウルに戻したブルガー小麦とすべての材料を入れ、混ぜる。冷蔵庫で最低2時間冷やしてできあがり。






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