Wednesday, October 31, 2012

Stuffed pepper





Stuffed pepper
ピーマンのスパイスづめ






Recipe
Serving for 2
二人前
Ingredients
材料


6 small bell peppers / 小さなパプリカ……6個
1/2cup bulgur wheat (soaked in hot water) / ブルガー小麦……125ml
1/2 onion / たまねぎ……1/2個
40g Enoki mushrooms / えのき……40g
1 clove of garlic / にんにく……一片
1tbsp sundried tomato in olive oil/ オイル漬けのトマト……大さじ1
1/2 tsp ginger / 生姜……小さじ1/2
1tsp turmeric / ターメリック……小さじ1
1tsp cumin / クミン……小さじ1
1/4 tsp nutmeg / ナツメグ……小さじ1/4
2/3 tsp paprika powder / パプリカパウダー……小さじ2/3
1/4 cup cilantro / パクチー……1/4カップ
1tbsp olive oil / オリーブオイル……大さじ1
salt and pepper to taste / 塩こしょう……少々

parmigiano reggiano or asiago cheese / パルミジャーノレッジャーノかアジアーゴチーズ


Cut peppers into halves lengthways. Preheat oven to 340˚F / 170˚C . Soak bulgur wheat in hot water. 

パプリカを垂直に半分に切る。オーブンを170
˚Cに予熱しておく。ブルガー小麦はお湯につけて戻しておく。





Chop onion and enoki, mince garlic, ginger, sundried tomato and cilantro. 
Heat a pan with olive oil, saute ginger and garlic, and add onion and enoki until slightly browned. Put spices, sundried  tomato, salt and pepper. Then add bulgur wheat and cilantro together, saute until done.

たまねぎとえのきをみじん切りに、にんにくと生姜、オイル漬けトマトとパクチーは細かくみじん切りにする。
フライパンを温め、オリーブオイルをしいたら、にんにくと生姜を入れる。たまねぎ、えのきを加えわずかに茶色になるまで炒める。スパイス、オイル漬けトマト、塩こしょうをして、さらにブルガー小麦とパクチーも加え、まとまるまでいためる。







Fill up peppers with the mixture, sprinkle ground cheese on it, bake in oven for 20minutes.
パプリカに炒めたものを詰め、削ったチーズをのせる。オーブンで約20分焼く。










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