Sunday, October 21, 2012

Gazpacho



Gazpacho
ガスパチョ







Recipe
Serving for 5
五人分
Ingredients
材料

2 cups tomatos juice / トマトジュース…2カップ
1 cup tomato / トマト…1カップ
10 oz of bread / パン280g
1/2 red onion / レッドオニオン…1/2個
1/2 zucchini / ズッキーニ…1/2本
1/2 clove garlic / にんにく…1/2片
7 tbs olive oil / オリーブオイル…大さじ7
1&1/2 tbs fresh lime juice / ライム果汁…大さじ1と1/2
1 tbs red wine vinegar / レッドワインビネガー…大さじ1
2 tbs fresh parsley / パセリ…大さじ2
1/2 tsp white sugar / 砂糖…小さじ1/2

Cumin, salt and pepper to taste / クミン、塩こしょう…少々

In a food processor, combine all ingredients until well-combined, but still chunky. Cool completely in fridge, ideally, cooked in the day before serving should be better.
Optional, serving with parmigiano, parsley, and cucumber. 

フードプロセッサーにすべての材料を入れ、混ぜる。わずかに形が残るくらいまで。冷蔵庫で完全に冷やす。できれば前日に作って一晩寝かした方が、味が落ち着いておいしい。お好みで、パルメザン、パセリ、キュウリなどをのせてサーブする。








No comments:

Post a Comment